WordPress Websites

Een website of webshop betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites.

Website Boost Creators on iPad

We zorgen dat je website soepel draait. Dag in, dag uit.

  • Uniek, creatieve webdesigns
  • WordPress webdevelopment
  • Technisch website onderhoud
  • Snelle webhosting
  • Content creatie
  • Website optimalisatie

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele, zoekmachine vriendelijke WordPress websites.

Wij houden van nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, indrukwekkende designs en supersnelle websites. Past dit bij jouw wensen? Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat al je online doelen verwezenlijkt worden. 

Zoeken jullie een partner die de hosting en het onderhoud van jullie website kan verzorgen?

Wij staan klaar om de zorg over jullie website over te nemen. Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!

Wordpress Thema Boost Creators
Website ontwerp in Sketch

WordPress website laten maken

Een website betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen is daarom onmisbaar. Wil jij een website laten maken die aansluit bij de doelen van jouw onderneming? Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites.

Dit betekent dat deze helemaal op basis van jouw wensen wordt gemaakt en niet berust op een bestaand thema. Zo sluit jouw nieuwe website naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelen.

WordPress website op maat

WordPress biedt de optie om met bestaande (gratis) templates, thema's en plug-ins te werken. Hierdoor wordt het eenvoudiger gemaakt om een eigen website te maken zonder in de codes te hoeven duiken. De keerzijde daarentegen is dat er weinig ruimte is om af te wijken van die bestaande structuur. Ook zijn bepaalde plug-ins niet combineerbaar. En dat, is jammer! 

Wij maken daarom websites op maat! Een origineel ontwerp volledig afgestemd op jouw wensen. Onze technische bouwers zetten dit vervolgens om naar een website met unieke (technische) functionaliteiten.

WordPress is een opensourcesoftware om websites en webshops te bouwen. Het is wereldwijd hét populairste content management systeem (CMS) en dit is niet voor niks! Het biedt namelijk heel veel functiemogelijkheden om content goed vindbaar te maken voor Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het ook super flexibel en gebruiksvriendelijk. Het systeem is namelijk zo geoptimaliseerd dat ieder soort gebruiker, ja ja dus ook de niet-technici onder ons, ermee uit de voeten kunnen.