Archieven: Medewerkers

Rebecca Pas

Web development

Geboren in Engeland, opgegroeid in New-Zealand en inmiddels al ruim 10 jaar woonachtig in ons bescheiden kikkerlandje. Super gemotiveerd en een zeer ervaren (20 jaar) Webdevelopster.

Marlies vd Langenberg

Online marketing en projectmanagement

Projectmanager online marketing & content strategie. Bepaalt graag samen met jullie de juiste inzet aan activiteiten en maakt praktisch uitvoerbare plannen.

Katelijne van Horssen

Grafisch ontwerp, DTP

Een top technisch dtp-er die uiteenlopende grafische ontwerpen kan maken voor werkelijk elke toepassing. En dit, op de millimeter nauwkeurig natuurlijk!

Roger Paulussen

Web design, Development

Een rasechte vormgever met oneindige creativiteit. Naast zijn fantastische front-end web development vaardigheden kun je hem ook prima benaderen voor grafische vraagstukken.

Bram Knapen

Web development

Met totale overgave stort Bram zich dagelijks op back-end development vraagstukken. Hierbij laat hij niks buiten beschouwing en levert hij enkel perfectie.

Jirre den Biesen

Online marketing, social media, copy

Als communicatiegoeroe slaat zij de spijker op de kop! Hierbij worden de kleinste details opgemerkt om overzicht en structuur te creëren voor het team en om krachtige (web)teksten te schrijven.

Karlijn Ten Holter

Contentcreatie, vormgeving

Naast het maken van gave creaties voor social media, maakt ze ook graag smaakvolle creaties in de keuken. Als zelfbenoemde cheerleader juicht ze mensen graag toe, om zo samen vette dingen neer te zetten.

Bas Franken

Eigenaar, grafisch ontwerp, web design

De baas die geen baas genoemd wil worden. Als verknochte designer maakt hij van de meest afschuwelijke dingen de prachtigste parels.