Visitekaartjes, flyers, en banners

Zodra jouw huisstijl staat als een dijk, kan een professioneel visitekaartje natuurlijk niet ontbreken. In lijn met de huisstijl ontwerpen we alle gedrukte communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, brochures en flyers.

Meer dan promotiemateriaal

Promotiemateriaal is een verzamelnaam voor alle offline (traditioneel) en online (digitaal) reclame. Alhoewel we ons in een digitaal tijdperk bevinden blijft traditioneel drukwerk onmisbaar. Het is een manier van fysieke reclame om een product, dienst, merk of het bedrijf als geheel meer zichtbaarheid te geven. Flyers, brochures, visitekaartjes: er zijn werkelijk ondenkbaar veel soorten items mogelijk.

Opzoek naar uniek promotiemateriaal?

Het doel van de promotie is bepalend voor de uiteindelijke vormgeving. Elk item heeft namelijk een andere functionaliteit die de relevantie voor je doelgroep kan beïnvloeden. Een paraplu met bedrijfslogo is bijvoorbeeld praktisch maar een pen is minder opvallend. Veel bedrijven beschikken dan ook over verschillende promotiematerialen die variëren in vorm, functie en prijsklasse.

Ben je verder al voorzien van een logo en huisstijl? Dan kunnen we direct met een uniek ontwerp aan de slag. Juist, uniek omdat jij dat ook bent!

werk

Gemar Parket

fotografie web design web development

Gemar Parket

Theuws Techniek

web design web development

Theuws Techniek

Luxlight

fotografie web design web development

Luxlight

Facet Advies

brand logo huisstijl graphic design web design web development

Facet Advies

bekijk meer werk