Nieuwe Webshop voor Fikkie en Mikkie

Als grote dierenliefhebbers zijn de werknemers van Fikkie en Mikkie elke dag in de weer met honden en katten. Naast het runnen van het gezelligste hondencentrum van Nederland hebben ze sinds kort ook een webshop waar ze alles voor pups en kittens verkopen. Met deze nieuwe online winkel is Fikkie en Mikkie klaar om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

werkzaamheden

brand logo huisstijl
Web Design
Web Development
Logo ontwerp
Branding

website

Bekijk de website

Concept en Branding

Naast de bestaande onderneming, hondencentrum Fikkie, was het plan om een webshop op te zetten. Maar ze wilden meer dan alleen spulletjes voor honden verkopen – ook kattenliefhebbers moesten er terecht kunnen.  Zo ontstond de pakkende naam Fikkie en Mikkie. Deze speelse en herkenbare naam vormde de basis voor de verdere branding met een schattig en herkenbaar logo en een aantrekkelijke huisstijl die opvalt en blijft hangen bij het publiek.

Webshop Ontwikkeling

Na de branding zijn we gestart met de technische ontwikkeling van de webshop. We hebben gekozen voor Woocommerce vanwege de flexibiliteit en de uitgebreide functionaliteiten die het platform biedt. Enkele belangrijke kenmerken van de webshop zijn:

  • Uitgebreide Filtermogelijkheden: Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken naar producten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van hun pup of kitten. Of het nu gaat om voeding, speeltjes of verzorgingsproducten, met de handige filters vinden ze snel wat ze nodig hebben.
  • Adviespagina’s: Naast het aanbieden van producten, biedt de webshop ook waardevolle adviespagina’s. Hier kunnen klanten terecht voor tips en informatie over de verzorging en opvoeding van hun huisdieren.
  • Cross- en Upsell Functionaliteit: Om de klantervaring te optimaliseren en de verkoop te stimuleren, hebben we cross- en upsell opties geïntegreerd. Klanten krijgen relevante productaanbevelingen tijdens het winkelen, wat niet alleen de verkoop verhoogt maar ook de klanttevredenheid bevordert

De Volgende Stappen: Online Marketing

Met de webshop live, richten we ons nu op het versterken van de online aanwezigheid van Fikkie en Mikkie. Onze strategie zal zich richten op het vergroten van de online zichtbaarheid, het aantrekken van nieuwe klanten en het stimuleren van herhaalaankopen.