Renewers

Renewers is specialist in het werven van mbo-elektrotechneuten met jarenlange ervaring in de recruitmentbranche en online marketing.

werkzaamheden

brand logo huisstijl
Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Voor het ontwikkelen van de website moesten we eerst de specifieke wervingsbehoeften leren kennen. We hebben een naadloze koppeling geïmplementeerd met VideoAsk, waardoor interactieve video’s mogelijk zijn. Deze functie biedt een persoonlijke touch aan de wervingservaring en stelt kandidaten in staat om op een boeiende manier meer te ontdekken over de kansen binnen de vacature.

Een ander hoogtepunt van het proces was de integratie van Thrive Quiz Builder. Hiermee hebben we op maat gemaakte quizzes gecreëerd waarmee Renewers potentiële kandidaten kan werven op basis van specifieke criteria.

Het resultaat

Het eindresultaat van het Renewers-project is een dynamische, interactieve website.

  • Interactieve video’s: VideoAsk heeft een persoonlijke dimensie toegevoegd aan de wervingsprocessen, waardoor kandidaten op een boeiende manier kunnen kennismaken met de mogelijkheden bij Renewers.
  • Doelgerichte werving via Quizzes: Thrive Quiz Builder heeft de wervingsprocedure gestroomlijnd door op maat gemaakte quizzes aan te bieden. Hierdoor kunnen aangesloten bedrijven gericht en efficiënt de juiste elektrotechneuten vinden.
  • Geoptimaliseerd wervingsplatform: de Renewers-website is niet alleen een informatief platform, maar een krachtig instrument voor het aantrekken van talent en het verbinden van professionals met bedrijven.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende project naar nieuwe hoogten kunnen tillen!