Fris Karton

Fris Karton, voorheen Arifal, is producent en totaalleverancier van kartonnenverpakkingen. Benieuwd hoe wij deze naamsverandering hebben gecommuniceerd?

Website Fris karton responsive

Een frisse start

We vertaalden de nieuwe identiteit naar een maatwerk WordPress website. Een website die een informelere functie heeft voor de huidige klanten en een uitnodigende functie voor potentiele klanten. Een gebruiksvriendelijk systeem voor klanten als het marketingteam.

Uiteraard is de website volledig SEO-proof afgeleverd en daardoor perfect vindbaar in Google. Het team van Boost Creators organiseerde een fotoshoot om klanten een sfeerimpressie te geven van de bedrijfswerkzaamheden en producten. Maar, Fris Karton is vooral persoonlijk. Daarom hebben we de gezichten achter het bedrijf ook in beeld gebracht.

Friskarton sfeerimpressie productie afdeling
Friskarton sfeerimpressie productie afdeling

Let's talk about...

De launch van de naamsverandering en nieuwe website moest natuurlijk kraakhelder gecommuniceerd worden. We hebben daarom een Mailchimp campagne opgesteld om klanten professioneel te informeren. Door inzet van social media zijn de (potentiële) klanten en leveranciers geïnformeerd.