Tuinhuiscentrum

De makers van mooi en betaalbaar maatwerk

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is een organisatie die bestaat uit een team met mensen met passie voor hout met ieder zijn specialiteit. Van adviseur tot montage zet tuinhuiscentrum dromen om tot realisatie op het gebied van tuinhuizen, overkappingen, poolhouses, prieeltjes en nog meer.

werkzaamheden

Fotografie
Social media
Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Nieuw website design: voor Tuinhuiscentrum was het van essentieel belang om een nieuwe website te hebben die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook de bezoekers zou inspireren met de talloze maatwerk tuinhuisoplossingen die ze aanbieden. Samen hebben we een website ontworpen die de veelzijdigheid van hun producten weerspiegelt.

Om de bezoekers een intuïtieve navigatie te bieden, hebben we drie verschillende aanvliegroutes geïntegreerd op de website: assortiment, projecten en specificaties. Deze routes zijn onderling verbonden met elkaar om de klant aan de hand van hun specifieke wensen de juiste indruk en inspiratie te geven.

Maatwerk benadrukken: Het essentiële aspect van Tuinhuiscentrum is dat ze alles op maat maken, wat betekent dat ze geen kant-en-klare producten aanbieden. Op de website tonen we verschillende richtprijzen en ideeën aan de hand van projecten om de bezoekers een duidelijk beeld te geven van de maatwerkmogelijkheden die ze bieden. Hiermee benadrukken we dat de klant centraal staat.

Showterrein: Tuinhuiscentrum beschikt over een indrukwekkend showroomterrein met 35 verschillende modellen tuinhuizen, carports en overkappingen. Deze modellen hebben we op de website geïntegreerd, zodat potentiële klanten al online een voorproefje kunnen krijgen van wat ze in de showroom kunnen verwachten.

Social media: we verzorgen met Boost Creators maandelijks de social mediakanalen van Tuinhuiscentrum, waaronder Facebook, Instagram en Pinterest. Zo inspireren we (potentiële) klanten nog meer!

Het resultaat

De nieuwe website weerspiegelt niet alleen de veelzijdigheid van hun maatwerkoplossingen, maar biedt ook inspiratie aan bezoekers. De drie aanvliegroutes zorgen voor een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring.

Wij zijn er om jouw verhaal en visie tot leven te brengen. Neem contact op met het team van Boost Creators voor jouw unieke verhaal!