Kinderdagverblijf Kiekeboe

Kwalitatieve, professionele en huiselijke kinderopvang

Kinderdagverblijf Kiekeboe is een kleinschalig, kwalitatieve kinderopvang gelegen in Luyksgestel. Bij Kiekeboe staan kwaliteit, professionaliteit én een huiselijke sfeer centraal.

werkzaamheden

brand logo huisstijl
Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Bij Boost Creators vinden we het belangrijk om de kernwaarden van onze klant te begrijpen. Voor Kiekeboe Kinderdagverblijf betekende dit een diepgaande analyse van hun visie en missie. De uitdaging was duidelijk: een nieuwe website ontwikkelen die niet alleen informatief is, maar ook de vrolijke sfeer van het kinderdagverblijf weerspiegelt: een visueel aantrekkelijke website met vrolijke kleuren en een intuïtieve navigatiestructuur.

Ons proces begon met het vastleggen van de essentie van Kiekeboe: kleurrijk, speels en gericht op het welzijn van kinderen. De focus lag op het optimaliseren van de user experience (UX) om ouders naadloos door de verschillende secties van de website te leiden.

Het resultaat

  • Vrolijk design: het kleurenpalet en de grafische elementen op de website vangen de aandacht van bezoekers en creëren een positieve eerste indruk.
  • Duidelijke navigatie: we hebben een heldere scheiding gemaakt tussen de kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang, waardoor ouders gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. De UX-optimalisatie zorgt voor een soepele navigatie op zowel desktop als mobiele apparaten.
  • Informatief en interactief: de website biedt gedetailleerde informatie over de diensten van Kiekeboe en wordt ondersteund door aantrekkelijke visuals. Interactieve elementen voegen een leuke dimensie toe aan de gebruikerservaring.