Grafisch ontwerp is het visueel maken van een boodschap_

Jouw boodschap verpakt in een grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is het visueel maken van een boodschap. De boodschap van jouw onderneming vertalen we naar doeltreffende visuele componenten die samen je merkidentiteit vormen. Wij maken grafische ontwerpen voor zowel online als offline communicatie.

Een huisstijl ontwikkelen met een totaal beleving

De huisstijl is bepalend voor de totale beleving van je merk. Een huisstijl is meer dan alleen een visuele stijl, het is de manier waarop je communiceert met je doelgroep. Door de huisstijl op alle kanalen door te voeren creëer je een krachtige merkbeleving. Een goede huisstijl is daarom enorm belangrijk. Wij ontwerpen volledige huisstijl concepten die naadloos aansluiten bij alle kanalen, van visitekaartjes tot responsive websites.

Professionele visitekaartjes ontwerpen

Zodra jouw huisstijl staat als een dijk, kan een professioneel visitekaartje natuurlijk niet ontbreken. In lijn met de huisstijl ontwerpen we alle gedrukte communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, brochures en flyers.

Wij ontwerpen verpakkingen voor producten

Een nieuw product op de markt brengen? Je wilt natuurlijk goed opvallen op de drukke markt. Wij ontwerpen ook huisstijlen en verpakkingen voor producten.