Het betere DTP-werk

Of het nu om een flyer, booklet of een brochure in 4 talen gaat: wij beschikken voor alle grafische wensen over de juiste DTP-tool. Het omzetten van ideeën tot alle publicatie documenten.

Meer dan het uitwerken van een ontwerp

Heb je een publicatiedocument nodig? Dan is het de grafisch ontwerper die als eerste aan de slag gaat met je vraagstuk. Dit ‘creatieve proces’ omvat het onderzoeken en inspiratie opdoen om zo tot de eerste ontwerpen te komen. Een technisch DTP-er (desktop publisher) draagt vervolgens zorg voor de uitwerking hiervan. Met behulp van grafisch programma’s worden documenten opgemaakt tot een druk of snijklaar bestand. Denk hierbij aan flyers, folders, brochures, visitekaartjes en meer!

Maar, hierbij is niet alleen technische kennis van de programma’s vereist. Het vraagt ook absolute precisie wil je kunnen garanderen dat jouw ontwerp daadwerkelijk correct uit de printer rolt. Stel je hebt een prachtig ontwerp voor je beursstand en de helft valt uiteindelijk weg. Dit oogt niet alleen onprofessioneel maar is bovenal zonde!

Drukwerk? Wij regelen het

Als je dus écht ontzorgt wil worden, laat ons dan de bedrukking ook bij je uit handen nemen. Wij hebben korte lijnen met vaste drukkerijen die snel en topkwaliteit leveren. 

werk

De Haas & Heesterbeek

Brand Identity Social media Web Design Web Development

De Haas & Heesterbeek

Douchesimpel

Web Design Web Development

Douchesimpel

Bestronics

Web Design Web Development

Bestronics

Mana bedrijfswagens

Brand Identity Online marketing Web Design Web Development

Mana bedrijfswagens

Bekijk meer werk