Digitale ervaring die blijft hangen

MS Schippers is wereldwijd actief in de intensieve veehouderij en biedt een breed scala aan producten, diensten en oplossingen. Daarnaast leveren wij oplossingen om de hygiëne in de veehouderij te verbeteren.

werkzaamheden

Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

In nauwe samenwerking met het team van Schippers hebben we een website ontwikkeld die specifiek gericht is op de Amerikaanse markt. Het ontwerp, aangeleverd door Schippers zelf, diende als het creatieve startpunt van ons proces. Ondanks het gegeven ontwerp hebben we niet geaarzeld om onze ervaringen te delen en advies te geven met de Schippers groep.

Een centraal aandachtspunt tijdens het designproces was de mobiele gebruikerservaring. We hebben het ontwerp geoptimaliseerd om te voldoen aan de verwachten van een mobiele gebruiker. Elk aspect van de website is doordacht ontworpen om soepel te functioneren, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Een opvallend kenmerk van het design is de isometrische tekening voor verschillende farms. Bezoekers kunnen eenvoudig op een specifiek onderdeel klikken om meer gedetailleerde informatie te verkrijgen. Deze interactieve benadering versterkt niet alleen de visuele aantrekkingskracht van de website, maar biedt ook een informatieve en boeiende ervaring voor de bezoeker.

Het resultaat

De website straalt niet alleen de kernwaarden van Schippers uit, maar biedt ook een geoptimaliseerde en intuïtieve gebruikerservaring voor zowel desktop- als mobiele gebruikers. We hebben de website zo opgemaakt dat deze gericht is op de Amerikaanse markt: afgestemd op de specifieke behoeften van deze doelgroep.

Het ontwerp is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor gebruikers moeiteloos kunnen navigeren en de website verkennen, waar ze ook zijn.

We kijken ernaar uit om samen jouw digitale aanwezigheid te versterken! Neem contact op met ons en we zorgen samen voor die digitale boost.