Bradley's

Theeconcepten met beleving exclusief voor de horeca

Het succes van ons merk zit ‘m in de diverse premiumconcepten met elk een eigen twist. Elke range bestaat uit verrassende smaken en unieke, stijlvol vormgegeven verpakkingen met het herkenbare nummer. Hiermee wordt thee drinken voor uw gasten elke keer weer een feestje. Al de smaken zijn 100% natuurlijk en garanderen een rijke smaakbeleving. De theebladeren worden met de hand geplukt op de steile hellingen van de theeplantages in Sri Lanka.

branche

Horeca

werkzaamheden

Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Frisse styling: onze getalenteerde ontwerpers hebben de Bradley’s-website voorzien van een frisse en eigentijdse uitstraling die perfect aansloot bij het premium karakter van het merk.

Woocommerce Webshop: we hebben een geavanceerde Woocommerce-webshop geïmplementeerd om het online bestellen van thee voor Bradley’s klanten soepel én efficiënt te maken.

Makkelijk thee bestellen met BTW-nummer: om aan de behoeften van Bradley’s horecaklanten te voldoen, hebben we een speciale functie ingebouwd waarmee zij eenvoudig thee kunnen bestellen met hun BTW-nummer, wat de administratieve last duidelijk heeft verminderd.

Het resultaat

De vernieuwde website heeft de aantrekkelijkheid van Bradley’s merk vergroot.
Het strakke webdesign en de efficiënte webdevelopment hebben bijgedragen aan een fijne beleving voor zakelijke klanten.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Kom er zelf achter: neem contact met ons op, of kom gewoon eens langs in het gezellige Bergeijk.