Elektro College

Power up your skills

Elektro College is een enthousiaste club mensen die bevoegd, bekwaam en bevlogen zijn om ieder die wil het vak Elektrotechniek volgens de geldende NEN normen op een praktische theoretische manier te leren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van materialen, gereedschappen en praktische beeldmateriaal.

werkzaamheden

Brand Identity
Graphic Design
Web Design
Web Development

website

Bekijk de website

Het proces

Een blik achter de schermen van het creatieve proces dat leidde tot het succesvolle eindresultaat van Elektro College:

Logo ontwikkeling: een logo dat zich onderscheidt: dat was het doel. We werkten intensief samen met ons team om een logo te ontwerpen dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook de kernwaarden en expertise weerspiegelden van Elektro-College.

Brand ID & huisstijlontwikkeling: vervolgens hebben we de brand identity en huisstijl van Elektro-College gedefinieerd. Dat omvatte kleurenschema’s, typografie en visuele elementen die consistentie en herkenbaarheid in alle communicatie zouden garanderen.

Web Design, UX Design & UI Design: we gingen aan de slag om een website te ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. We besteedden extra aandacht aan de gebruikerservaring (UX) en de gebruikersinterface (UI), met als doel een naadloze en aangename online omgeving te creëren voor bezoekers. 

Webdevelopment: onze webdevelopers stonden voor de uitdaging om de ontwerpen tot leven te brengen. We hebben maatwerkfuncties geïmplementeerd en het platform gebouwd op WordPress. We hebben een krachtige en functionele offertemodule gebouwd én filteringopties om de gebruikerservaring te verbeteren.

Het resultaat

We zijn trots met het resultaat. Het Elektro College beschikt nu over een gloednieuwe, op maat gemaakte website die niet alleen de merkidentiteit perfect weerspiegelt, maar ook een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring biedt aan bezoekers. De toevoeging van de offertemodule en filteringopties heeft het voor potentiële studenten en partners eenvoudiger gemaakt om de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl hebben de visuele aantrekkingskracht van Elektro -College versterkt. Dit alles heeft geleid tot meer online zichtbaarheid, een grotere betrokkenheid en een verbeterde gebruikerservaring voor de doelgroep.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom er zelf achter: neem contact met ons op, of kom gewoon eens langs in het gezellige Bergeijk.