Carniveaux

Carniveaux is het hondenbrokken merk achter het gekende Buijtels Dierenspeciaalzaak in Bergeijk. Een nieuw hondenbrokken merk vroeg natuurlijk om een uitstraling die past bij het bedrijf en het product.

Branding & huisstijl

We zorgden voor nieuwe online en offline branding met een gloednieuw logo, huisstijl, social advertising en we maakten ook het design voor de zakken van de gekende hondenbrokken.

werkzaamheden

brand logo huisstijl
copywriting
online marketing
web design
web development

website

Bekijk deze website

Webdesign & development

In lijn met de huisstijl creëerden we een mooi website design die een handige configurator bevat: “Welke brok past bij mijn hond”. Je krijgt advies via de configurator én je kan hondenbrokken voor je hond gewoon online bestellen. Carniveaux.nl is dus een website + webshop die opgezet is voor de efficiëntie om de juiste hondenbrokken te bestellen voor je hond.

Online vindbaarheid en offline communicatiemiddelen

Naast het webdesign en het development, zijn we ook maandelijks bezig met de vindbaarheid van de website. Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek maken we maandelijks teksten op om te plaatsen op de website. Deze zijn ook gedrukt als flyer om in de winkel van Buijtels neer te leggen.