Carniveaux

Carniveaux is het hondenbrokken merk achter het gekende Buijtels Dierenspeciaalzaak in Bergeijk. Een gloednieuw merk vroeg natuurlijk om een frisse uitstraling passend bij het bedrijf én het product.

werkzaamheden

Brand Identity
Copywriting
Online marketing
Web Design
Web Development
Logo ontwerp
Branding
Social Media Advertising
SEO

website

Bekijk de website

Het proces

Het Carniveaux-project was een mooie uitdaging die ons in staat stelde onze expertise in marketing en branding ten volle te benutten. Hier is een blik op het proces dat we hebben doorlopen om Carniveaux te transformeren tot een bekend merk in Bergeijk en omstreken.

Logo Ontwikkeling & Brand ID: we zijn gestart met het creëren van een aantrekkelijk en herkenbaar logo dat de essentie van Carniveaux vastlegde. De identiteit dat we ontwikkelden, legde de basis voor een consistente en aantrekkelijke uitstraling.

Huisstijl ontwikkeling: we hebben een samenhangende huisstijl gecreëerd die in lijn was met de waarden en visie van Carniveaux. Dit zorgde voor een uniforme uitstraling in al hun marketingmaterialen. We hebben de verpakking van de hondenbrokken in een opvallend design gestoken.

Webdevelopment: ons technische team heeft de website vakkundig ontwikkeld om soepel te werken en aan de behoeften van Carniveaux te voldoen inclusief een handige configurator: “Welke brok past bij mijn hond”. Dat stelt klanten in staat om de juiste brokken voor hun hond te kiezen.

Social Advertising: we hebben effectieve social media-advertentiecampagnes opgezet om Carniveaux onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Hierdoor hebben we hun online aanwezigheid aanzienlijk vergroot.

SEO-optimalisatie: door middel van continue SEO-optimalisatie en de creatie van hoogwaardige content hebben we Carniveaux geholpen om organisch verkeer naar hun website te vergroten. Van deze teksten zijn ook informatieve flyers ontworpen die verspreid liggen in Dierenspeciaalzaak Buijtels.

Het resultaat

Het merk heeft een sterke positie opgebouwd in de markt voor hondenbrokken en de herkenbare branding en verpakkingsontwerpen hebben Carniveaux geholpen om op te vallen en om de klantloyaliteit te vergroten. Daarnaast helpt de SEO-content om de website beter vindbaar te maken voor trouwe baasjes van viervoeters en dierenvrienden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom er zelf achter: neem contact met ons op, of kom gewoon eens langs in het gezellige Bergeijk.