De kracht van E‑mailmarketing

Jouw (potentiële) klanten per e-mail benaderen is misschien wel een van de meest effectieve vorm van marketing. Het versturen van een gepersonaliseerde boodschap met een commercieel resultaat.

De kracht van e‑mailmarketing

Jouw (potentiële) klanten per e-mail benaderen is misschien wel een van de meest effectieve vorm van marketing.
Echter wordt de kracht van e‑mailmarketing heel vaak onderschat. Toch zijn de mogelijkheden oneindig.

Een cadeautje op je verjaardag, kortingscodes nadat je de website hebt gezocht of een reminder dat je nog items in je winkelmandje hebt zitten. Drie voorbeelden van krachtige
e-mails
en er is nog zoveel meer. Zonde om deze vorm van direct marketing niet te gebruiken, toch? Het is wel belangrijk dat je e‑mailmarketing op de juiste manier inzet. Jouw e‑mail moet namelijk opvallen tussen tientallen berichten die klanten per dag ontvangen.

Meten is weten

Een groot voordeel van e-mailmarketing is dat je de resultaten exact kunt meten. En laat dat nou net iets zijn wat onze, e‑mailmarketeer, Roel dagelijks doet. Creëren – meten – testen – optimaliseren on repeat. Na het uitvoeren van een campagne, meet hij de resultaten aan de hand van opgestelde doelen. Op basis van hypotheses voert hij A/B- en multivariabele testen uit. Continu verzamelen we data van de ontvanger om te kijken wat voor jouw bedrijf werkt.

werk

De Haas & Heesterbeek

Brand Identity Social media Web Design Web Development

De Haas & Heesterbeek

Fris Karton

Copywriting Fotografie Web Design Web Development

Fris Karton

Tea of Life

Web Development

Tea of Life

Carniveaux

Brand Identity Copywriting Online marketing Web Design Web Development

Carniveaux

Bekijk meer werk