Websites & webwinkels op maat

Een website of webshop betekent meer voor jouw onderneming dan slechts een digitaal visitekaartje. Het is je verkoopkanaal of lead magneet. Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites.

Websites

Een website is het middelpunt van de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Het is een verkoopkanaal, een lead magneet en dé hoofdbron van content.

Wij maken graag jouw website

Webshops

Naast websites ontwikkelen wij ook webshops in WordPress. Een webshop moet voldoen aan een aantal technische eisen zoals het verwerken van bestellingen, het automatisch versturen van facturen en een betrouwbaar betaalsysteem.

Open een digitale winkel

WordPress is de basis

WordPress is een opensourcesoftware om websites en webshops te bouwen. Het is wereldwijd hét populairste content management systeem (CMS) om content goed vindbaar te maken voor Google en andere zoekmachines.

Meer over WordPress

Hosting en domeinregistratie

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die 24/7 verbonden staat met het internet. Hier kun je bestanden, foto’s, back-ups en andere documenten opslaan.

Hosting en domeinregistratie

Website onderhoud

Het verbeteren van de beveiliging is verreweg de belangrijkste reden om je WordPress website te updaten. Minimaal één keer per maand checken we je website voor beschikbare updates.

Website onderhoud

werk

Theuws Techniek

web design web development

Theuws Techniek

Vèssumse Hoeve

brand logo huisstijl copywriting fotografie graphic design online marketing web design web development

Vèssumse Hoeve

The BrainPort

web design web development

The BrainPort

bekijk meer werk